torsdag 19 februari 2009

Jordglob som mysbelysning

Gillar du mysbelysning?



Här kommer tips på tre jordglober med inbyggd belysning som ger ett behagligt och mysigt sken. Perfekt som mysbelysning.


Jordglob som mysbelysning


Columbus Renaissance är en stor och stilig jordglob med en kartbild i antik design. Utsmyckad på gammaldags vis med illustrerade sjöodjur och gamla dagars upptäcktsresande. Den här modellen har dessutom en snygg, patinerad träfot.

Mysig belysning. Jordgloben kombinerar det gamla och det nya. Även om färger och stil antyder en antik karta så är alla landsgränser och platsnamn utsatta enligt 2008 års världsbild. Alla namn är på engelska.

Perfekt som gåva till historiskt intresserade vänner.

Direktlänk till jordgloben: Jordglob.se


mysbelysning jordglob





Jordglob Duorama - ger mysig belysning



Jordglob med belysning. Jordglober med inbyggd belysning är inte bara en dekorativ prydnad i rummet utan bidrar även med ett stämningsfullt ljus och en drömlik atmosfär. Columbus Duorama är försedd med halogenbelysning som ger bättre färgåtergivning och är energisnålare än en vanlig glödlampa.



Jordglob av glas. Columbus Duorama är en mäktig jordglob tillverkad av munblåst kristallglas med handlimmade kartor. Den skålformade foten är av massivt trä.



Länk till denna jordglob: Duorama, jordglob som ger mysbelysning


Mysbelysning jordglob

Jordglob Celestial - skön belysning i mörkret



Jordglob med belysning. Jordglober med inbyggd belysning är inte bara en dekorativ prydnad i rummet utan bidrar även med ett stämningsfullt ljus och en drömlik atmosfär.



Detaljerad stjärnglob. Celestial har i stället för en världskarta en avbildning av stjärnhimlen, så som sedd från jorden.



På insidan har stjärngloben försetts med illustrationer ur grekisk mytologi. När du tänder din Celestial framträder illustrationerna som annars är osynliga.



Länk till Celestial: Celestial, jordglob med mysbelysning


Skön belysning i mörkret

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar