tisdag 17 februari 2009

Snygg jordglobslampa

Nedan visas ett antal snygga jordglobslampor som finns att köpa hos nätbutiken Jordglob.se :

Jordglob Attaché - jordglobslampa med belysning


Jordglobslampa med belysning. Jordglober med inbyggd belysning är inte bara en dekorativ prydnad i rummet utan bidrar även med ett stämningsfullt ljus och en drömlik atmosfär.
Extra stor jordglobslampa. Vanliga jordglobslampor brukar vara 20-30 cm i diameter. Attaché är hela 40 cm i diameter och passar bra på ett extra stort skrivbord eller om du helt enkelt behöver en extra detaljerad karta.

Jordglob med belysning Attache

Länk till jordglobslampan: Attaché - jordglob med belysning

Jordglob Duorama - jordglobslampa


Jordglob med lampa. Jordglober med lampa - eller jordglobslampor - är inte bara en dekorativ prydnad i rummet utan bidrar även med ett härligt stämningsfullt ljus och en nästan drömlik atmosfär. Jordglobslampan Columbus Duorama är försedd med halogenbelysning som ger bättre färgåtergivning och är lite energisnålare än en vanlig glödlampa.
Duorama jordglobslampa med belysning

Direktlänk till globen: Duorama - jordglobslampa


Jordglob Bismarck - Jordglobslampa med belysning


Enkel och stilren jordglobslampa. Bismarck är en typisk skoljordglob med ett traditionellt utseende försedd med lampa. Den har en modern politisk karta enligt 2007 års världsbild. Alla namn är på svenska.
Jordglob med belysning. Jordglober med inbyggd belysning är inte bara en dekorativ prydnad i rummet utan bidrar även med ett stämningsfullt ljus och en drömlik atmosfär.
Belysning jordglob Direktlänk till jordglobslampan: Jordglob Bismarck med lampa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar